ELITE DANCE - FREDRIKSTAD DANSEKLUBB

Elite Dance - Fredrikstad Danseklubb er en foreldredrevet klubb tilknyttet Norges Danseforbund (ND) og Norges Idrettsforbund (NIF) som startet opp i august 2011. Vi driver 100% klubbdrift, hvor overskuddet går tilbake til danserne.

Elite Dance ble kåret til Norges beste danseklubb i 2014. 

Vi holder til på ACTIV CENTERET på Rolvsøy i Fredrikstad. Her har vi to store dansesaler på tilsammen 350 kvm i 1.etg .På Activ Centeret finner du også aktiviterer som turn, judo, fotball, klatring og ett flott treningssenter. 

Adresse:

Tomteveien 21

1618 FREDRIKSTAD

Kontonr: 1503.51.92759 DNB

Org.nr: 996 978 060

E-mail: elitedance@live.no

Vi har vipps: 19933

 

Dersom du ønsker å støtte Elite Dance - Fredrikstad danseklubb kan du gjøre det gjennom Grasrotandelen hos din tippekommisjonær.

 

Elite Dance ønsker å spre danseglede og skape et godt miljø og samhold i klubben. Vi har et tilbud til alle barn og ungdom som er glad i rytme, musikk og bevegelse. Våre kurs er tilpasset alle nivåer. Samtidig har vi tilbud for de som ønsker å utvikle dansen videre på konkurransebasis. Vi har allerede noen av Norges beste dansere som konkurrerer på høyeste nivå både nasjonalt og internasjonalt. Trenerne på Elite Dance vil gi deg som medlem den oppfølgningen du trenger.

Våre viktigste verdier er:

Godt Miljø - under dette legger vi samhold, at alle er snille og gode mot hverandre. 

God Kvalitet - vi mener selv at vi kan gi deg som medlem/danser den beste oppfølgningen innen freestyle/discojazz og at vi har en klubb med godt kvalifiserte trenere. 

Lojalitet - vi setter lojalitet svært høyt. Uten tillit er det vanskelig å drive en vellykket klubb. Vi må kunne stole på hverandre og være lojale mot hverandre. 

 

STYRET I ELITE DANCE BESTÅR AV:

 

Leder: Line Kristin Johansen

Nestleder: Therese Åneby Carlsen

Kasserer: Helga Pallsdottir

Sekretær: Merete Henriksen

Styremedlem: Ronny Bjørnsen

Varamedlem: Eileen Bergstrøm

 

 

Sportslig leder:

Yvonne Desiree Olafsen

Tlf: 40413942

Mail: elitedance@live.no

 

VÅRT STUDIO

  • Utsiden av våre to saler
  • SAL 1
  • Sal 2 med spisekrok
  • Spillekrok i Sal 2
Active Center Active Center Rolvsøy Fredrikstad

Endre teksten og bilde ved å klikke på Rediger i rammen