Kom å dans med oss!

VELKOMMEN TIL EN NYTT DANSEÅR

HOS ELITE DANCE

VI TILBYR FLERE

NYBEGYNNERKURS OG FORSETTERKURS

PÅMELDING HER

PÅMELDING SELSKAPSDANS HER

VÅRE NYBEGYNNERKURS:

  • MINIDANS 4-6ÅR: Lek, bevegelse og rytme til barnehits!. Barna utvikler koordinasjon og motorikk tilpasset deres nivå. Barna får testet flere dansestiler. Vi vektlegger å skape en sosial trygghet for barnet. Dette er et populært kurs med dans og sang hvor vi slipper energien løs!
  • JUNIORFREESTYLE 7-12 ÅR: En energisk danseklasse hvor vi lærer hovedgrunntrinnene i Freestyle. Freestyle er en eksplosiv dansegren. Vi lærer enkle, men fengende bevegelser. Dette partiet passer alle som liker å bevege seg til musikk. Mestringsfølelsen kommer raskt og her har man også mulighet til å delta i konkurranser hvis man selv ønsker det. 
  • SELSKAPSDANS FOR VOKSNE: Her lærer dere det viktigste og mest populære pardansene slik at dere er klare for å innta dansegulvet! Dere vil få grunnleggende kunnskaper innenfor fire forskjellige danser, som gjør at du kan danse og bevege deg til det meste av musikk. Danser som blir undervist er engelsk vals,tango, cha cha cha og swing. Dette er et morsomt og sosialt kurs der du kan hygge deg sammen med din partner eller venn! Kurset krever ingen danseerfaring/ forkunnskaper og vi starter helt grunnelggende

VÅRE FORTSETTERKURS:

  • SMÅSTJERNER: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk, men beholder leken i partier. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. De som deltar på dette kurset har mulighet til å delta på konkurranser/arrangment hvis man ønsker det. 

 

KONKURRANSEPARTI:

  • REKRUTTERING O/11ÅR/LITT ØVET /MESTER: For de som ønsker mer enn en trening pr.uke. Her legger vi vekt på konkurransedans og jobber mye med grunnteknikk i Freestyle. En trening består av mye spenst, styrke og utholdenhet. I tilegg til dette  balanse, musikkinnlevelse og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å konkurrere.
  • CHAMP/ELITE: For de som har danset, konkurrert og trent i flere år. Harde treninger som krever disiplin og gode danseferdigheter.