Alexandra Kakurina starter som danseinstruktør hos Elite Dance Fredrikstad

Alexandra Kakurina starter som danseinstruktør hos Elite Dance Fredrikstad

Vi utvider vårt dansetilbud med Alexandra Kakurina med på laget. I Februar vil hun starte opp kurs i selskapsdans for barn og voksne hos Elite Dance.

Alexandra Kakurina, er en profesjonell danser og koreograf, som blant annet er kjent fra TV-programmet Skal vi Danse. Alexandra begynte å danse på foreldrenes danseskole i Russland da hun var 5 år, og vant sin første internasjonale konkurranse da hun var 11. Hun har flyttet til Norge i 2004 for å fortsette sin internasjonale dansekarriere.  Hun har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser, har 3 NM-gull og 2 NM-sølv, og har konkurrert for det norske landslaget. Hun har representert Norge i EM, VM og andre internasjonale konkurranser.

Fra onsdag i uke 6 vil den profesjonelle danseren instruere i selskapsdans for barn og voksne hos Elite Dance som holder til på Active senter på Rolvsøy. Kursene krever ingen danseerfaring/forkunnskaper og vil starte med det helt grunnleggende.

 

Barna vil gjennom tilpassede øvelser og lek lære å bevege seg i takt med musikken, utvikle konsentrasjonsevne og grunnleggende ferdigheter i bl.a. Samba, Cha cha cha, Vals og Quickstep. I tillegg til å utvikle koordinasjon og bevegelighet vil barna lære å kommunisere og samarbeide med hverandre. Målet med kurset er å ha det gøy og introdusere selskapsdans til barn på en uhøytidelig måte.

Kurset for de voksne et kjempemorsomt og sosialt kurs der man kan hygge deg med dans sammen med sin partner/ venn. Danser som blir undervist er engelsk vals, tango, cha-cha-cha og swing. Deltakerne vil få en god innføring i de forskjellige dansene utover kurset ved å lære grunnleggende variasjoner, førings-prinsipper og idéer på hvordan man danser med sin partner samt dansens uttrykk.

 For mer info og påmelding her! 

 

02.01.2018 22.17